Logo
Login to claim your discount
accessories bracelets brooches earrings necklacces newstuff
Collection
Accessories
Bracelets
Brooches
Earrings
Necklacces
New Stuff!
Logo Name

Feentved og de gouges, KVALITETSSMYKKER med nutidig design, som afspejler det afslappede by-menneskes livstil. Kæder til forretning, fest og fritid - og nu også leverandør til Fransk Film.

Vinterkollektionen 2007 er blevet fantastisk modtaget af designere og guldsmede - "smukt og specielt smykkedesign som holder" - "International klasse" - "enkelt, med vægt på detaljen" - "anderledes nyt- smukke detaljer - man mærker designerens specielle baggrund som arkitekt"

Feentved og de gouges henvender sig med deres nutidige design til kvinder der ønsker kvalitet, individualitet og humor så med ægte håndslebne sten bundet sammen af sølv eller 22karart forgyldt over sølv, alle stemplet med firma logo og kun udført i få eksemplarer - så skulle valget ikke være så vanskeligt. Alle smykker er håndlavede.
Til kvinder der giver blaffen og finder deres egen vej.

Olympe de gouges (1748-93): "Kvinden har ret til at bestige skafottet. Da skal hun også have ret til at bestige talerstolen" forfatter til mange skuespil & forkæmper for kvinders lige ret. Fremsynet, modig, omdiskuteret, og udskældt. Hun blev guillotineret i november 1793, hun havde provokeret revolutionens mænd ved at konfrontere dem med deres løgn om at frihed, lighed og broderskab, også gjaldt kvinder.